10.3.2017

Satavuotiaan Suomen shampoo


Oletteko bonganneet kaupoissa Suomi 100 -ohjelmaan liittyviä, hyvin sinivalkoisia tuotteita kauppojen hyllyillä? Synttärituotteita näyttää löytyvän eri kotimaisilta brändeiltä aina uistimista patalappuihin. XZ juhlistaa satavuotista Suomea makealla mustikkashampoolla, jonka kehityksen lähtökohtana olivat tietenkin suomalaiset raaka-aineet.

xz_mustikka1

Mustikansiemenöljyä ja betaiinia sisältävä shampoo tuoksuu niiiiin hyvälle! Makeiden tuoksujen ystävänä tämä marjakarkeilta tuoksuva shampoo saa suihkussa hyvälle mielelle. Shampoo lupaa kosteuttaa ja hoitaa normaaleja hiuksia tehden niistä vahvan tuntuiset, tuuheat ja terveen näköiset. Minun kuivat ja ohuet luonnonkiharat hiukseni ovat kaikkea muuta kuin normaalit, mutta koen tämän hellävaraisesti pesevän shampoon tosi hyväksi perusshampooksi myös kuiville hiuksille. Sokerijuurikkaasta uutettu betaiini kosteuttaa tehokkasti ja mustikansiemenöljy sisältää runsaasti omegahappoja ja antioksidantteja. Ihanan etiketin pulloon on muuten suunnitellut Sanna Mander.

xz_mustikka2

Mustikkapiirakka, murotaikinalla vai pullapohjalla? Jäiset, pakastimesta otetut kesämustikat puuron päällä talviaamuna. Retket mustikkametsään, jossa joka toinen marja menee koppaan ja joka toinen suuhun. Mustikasta riittää muistoja! Heinäveden kauniissa metsämaisemissa valmistetaan XZ Mustikka Shampoo - kaikille meille mustikan ja suomalaisen luonnon ystäville.

Tuotekuvauksen fiilistely saa mustikkafanin hymyilemään. Rakastan mustikoita ja syön niitä melkein joka päivä! XZ:n Mustikka Shampoo on saanut Avainlippu-tunnuksen ja 250 ml pullo maksaa vain noin 3 euroa. Tuote tuli myyntiin helmikuussa ja on vuoden 2017 kausituote. Pitää varmaan ostaa jemmaan!
Muita mustikkafaneja?

Postauksen tuote saatu blogin kautta

5 kommenttia:

 1. Jee, mustikka on munkin herkkua<3 Fanitan myös XZ:aa ja Heinävettä:) Se on todella kaunista seutua:)

  VastaaPoista
 2. Oijoi, tämä pitää ehdottomasti napata kaupasta mukaan mikäli silmiin sattuu osumaan! :)

  VastaaPoista
 3. Pitääkin testatat tätä! Kiitos vinkkauksesta :)

  http://janitakristina.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Täytyypä kokeilla tätä seuraavaksi! Mustikka on niin ihanaa. :)

  VastaaPoista