6.3.2017

OI mitä hemmottelua hiuksille! (arvonta)


Mainitsin lauantaina kuukauden lemppareissani Davinesin ihanat OI-hiustuotteet. Olen aiemmin käyttänyt sarjasta supersilottavaa hiusöljyä sekä mm. LOVE-, MINU- sekä Your Hair Assistant -sarjojen tuotteita. Niin shampoot, hoitoaineet kuin muotoilutuotteetkin ovat vakuuttaneet ja tämä ihastuttava, italialainen kampaamotuotemerkki on salakavalasti siirtynyt kylppärissäni ehkä jopa käytetyimmäksi hiustuotemerkiksi. 

davines_oi3

Davinesin tuotteet pakataan ilahduttavan simppeleihin, uusiokäyttöön soveltuviin pakkauksiin ja pidän siitä, että brändi aidosti välittää ympäristöstä: Davines kohtelee reilusti sekä luontoa että ihmisiä. Esimerkiksi tuotteisiin käytetyistä raaka-aineista maksetaan tuottajille oikeudenmukaisesti ja tuotantoon käytettävä energia tulee uusiutuvista energianlähteistä. 

Aiemmin käyttämistäni tuotteista OI-sarja eroaa tummanpuhuvilla pakkauksillaan ja mustat etiketit tuovat heti jotenkin luksusfiilistä. Kyllähän nämä nyt näyttävät tyylikkäiltä kylppärin hyllyllä! Shampoo on kierrekorkillisessa pullossa (280 ml), hoitoaine purkissa (250 ml) ja hiuksiin jätettävä hoitosuihke normaalikokoisena 135 ml:n suihkepullossa, minulla on kätevä 50 ml:n pikkupullo.

davines_oi1

Kaunistava sarja on tehty sopimaan kaikille hiustyypeille ja tuotteet lupaavat jättää hiukset pehmeiksi, kiiltäviksi sekä terveen näköisiksi jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Minulla on kuivat, luonnonkiharat ja ohuet hiukset ja nämä oikeasti jättävät hiukseni aivan ihanan tuntuisiksi! Kiharassa ei paljon kiiltoa luonnostaan ole ja nämä silottavat tehokkaasti lainkaan hiuksia latistamatta. Ohentuneiden, kuivien hiusteni hoidossa ongelmana kun on sekin, että ne tarvitsevat intensiivistä hoitoa ilman että raskas koostumus latistaisi ne vähät hiukset päätä myöten.

Shampoo pesee tehokkaasti mutta ei jätä kiharaakaan kuivaksi hampuksi, täyteläinen hoitoaine pehmentää nopeasti, hoitaa kärsineitäkin hiuksia ja ehkäisee lämpökäsittelyn aiheuttamia vaurioita. Hoitosuihketta suihkin selvityssuihkeen tapaan kosteisiin hiuksiin. Tämä vähentää pörröisyyttä, tuo kiiltoa, selvittää takut ja nopeuttaa kuivumista. OI-öljystä minulla on muuten tälläkin hetkellä näytepullo käytössä ja usein puristelen sitä vielä latvoihin. Aivan ihastuttavat tuotteet, joiden uskon sopivan lähes kaikille niiden kevyen pehmeyden sekä kiillon tuovien ominaisuuksien ansiosta. Siis kuka EI halua pehmeitä ja kiiltäviä hiuksia?

davines_oi2

Olen aika varmasti joskus maininnut, ettei OI-hiusöljyn tuoksu kuulu suosikkeihini. En osannut sanoa miksi, mutta kun luin näiden sisältävän kiiltoa tuovaa roucou-öljyä ja ruusuöljyä, löysin heti sen pienen ruusuntuoksun vivahteen, jota olen vierastanut! En siis ole koskaan ollut ruusuntuoksun ylin ystävä. Tämä jollain tapaa kukkais-yrttinen tuoksu on minun nenääni siis täysin siedettävä, mutta ikuisena pikkutyttönä ja karkkituoksuihin kallistuvana se ei tietenkään ole lempituoksuni. Ja myönnettäköön, silloin kun tuotteet oikeasti toimivat, saavat ne tuoksua melkein miltä tahansa.. Tuotteet ovat myös parabeenittomia sekä sulfaatittomia. Sulfaatittomuudesta huolimatta shampoo muodostaa täyteläisen vaahdon.

Davines on kampaamotuotesarja ja lähimmän merkkiä myyvän kampaamon löytää täältä
Ja kuulkaas, joku teistä pääsee kokeilemaan tätä minut ihastuttanutta sarjaa, sillä kommentoimalla tähän postaukseen mikä on sinun suurin hiusongelmasi, voit voittaa OI-sarjan shampoon sekä hoitoaineen! Osallistumisaikaa on tämä viikko eli ma 6.3. - su 12.3.2017 ja olen voittajaan yhteydessä maanantaina 13.3. Onnea arvontaan!

Postauksen tuotteet saatu blogin kautta

73 kommenttia:

 1. Kosteus, kosteus, kosteus. Luonnokihara pörrö + lämpökäsittely, ei varmaan tarvii sanoo enempää. Kaikki mikä kosteuttaa, silottaa ja on muuten vaan ihanaa, on tervetullutta :)
  Spostina toimii lumi.us11(a)gmail.com

  VastaaPoista
 2. Latvoista kuivat ja loivasti luonnonkiharat, jonka takia käytän suoristusrautaa päivittäin.Ihanilta tuotteilta kuulostavat.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Klassinen ongelma eli pitkien hiuksien kuivat latvat.
  mannanpostiatluukkupistecom

  VastaaPoista
 4. Ohimolta, jakauksen vierestä, hieman harventuneet hiukset harmittavat. 66aurinkoinen@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Hiusten kuivuus on minulla suurin ongelma.
  janit-a(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Samaistun niin paljon hiusongelmiisi! Minulla on samanlainen kevyen luonnonkihara pehko. Lisäksi hius on vauvamaisen pehmeää (kun on tuupattu kosteutta tarpeeksi). Eli suurin haaste on löytää superkosteuttavia tuotteita, jotka eivät tee hiuksista likaisen ja lirumaisen näköistä. Ihanaa, kun näitä ekologisempia merkkejä alkaa löytyä! msesmsesmses@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Mulla on kaikki mahdolliset hiusongelmat nyt, kun yritän kasvattaa. Ehkä ihan ylivoimaisesti eniten ketuttaa se, että omissa hiuksissa on jo niin paljon harmaata, että punaisen värin ylläpito on ihan mahdotonta. Se muuttuu hetkessä kellertäväksi harmaissa osoioissa:/ Eli mua tuskastuttaa sekä hiusmalli että hiusten väri.

  VastaaPoista
 8. Henna28
  Hiukseni tarvitsevat kosteutta, hiusta on paljon, hiuslaatu paksu ja kuin kiinalaisilla ja pitkät hiukset ovat latvoista kuivan karheat, mieletön homma saa kuosiin pesun jälkeen.

  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 9. Mun hiusongelma on se, että hiukset eivät jaksa olla tarpeeksi kuohkeina nyt kun kasvatan niitä häitä varten. Huomaa, että longbobin aikoihin oli aivan eri meininki

  annamariakaroliina ä Hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Näin talviaikaan pahin ongelma on useimpien tapaan kuivuus ja sähköisyys, joita vastaan käyn lähes loputonta taistelua o.O

  shimmerblinger@gmail.com

  VastaaPoista
 11. mun suurin hiusongelma on samalla mun suurin hiushaave. Lähes takapuoleen asti riittävä, värjätty ja laiskasti hoidettu reuhka ei oikein tahdo päästä oikeuksiinsa nutturalla pään päällä. Hiusten peseminen värimaskeineen vie lähes puolitoista tuntia ja kuivumisprosessi siihen päälle melkein kolme tuntia. Silti en halua pituudesta luopua :D

  saraminttumaria (a) gmail.com

  VastaaPoista
 12. Minun suurin hiusongelmani on taipuisuus ja pörröisyys.

  sari piste susanna at hotmail piste com

  VastaaPoista
 13. Liukas lättätukka :D
  maisamiisa@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Talvikuivuus. hippu(at)outlook.com

  VastaaPoista
 15. Niin kuivat latvat taas, että huh! :D kosteutta kaipais! Olis ihana päästä testaileen nämä tuotteet.

  www.ginger--biscuit.blogspot.fi

  VastaaPoista
 16. Mun suurin hiusongelma on niiden kuivuus ihan ehdottomasti!
  juulia.pirttisalo@gmail.com

  http://thatsentirelyoriginal.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 17. Tällä hetkellä hiukseni ovat mielestäni tosi hyvässä kunnossa, mutta kyllähän pitkät ja paksut hiukset aina kaipaavat pientä lisäkosteutusta varsinkin latvoihin :)
  noora.ruuhimaki@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Suurin ongelma on ehdottomasti se, että tukka on päätä myöten!
  minnanmail@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Kuivuus ja sähköisyys! Ja tietty väärä sävy😁

  VastaaPoista
 20. Kuivuus etenkin latvoissa on ikuinen ongelma :)
  kivipuuteri(a)gmail.com

  VastaaPoista
 21. Kuivuus ja karheus.
  rosa.pesu1@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Hiusten oheneminen on tällä hetkellä aikamoinen ongelma. Ja latteus... mikään määrä erilaisia muotoilutuotteita ei oikein riitä pitämään ryhtiä.
  Mukana siis vuosikerta (at) live (piste) fi

  VastaaPoista
 23. Latistuminen ja velttous. Talviaikaan taltutan hiusten kuivuutta hoitavemmilla tuotteilla, jolloin seurauksena on helposti tuo ensin mainittu ongelma...

  vanilliini100@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Kuivat ja takkuuntuvat latvat ovat suurin ongelmani.

  mmyheartishere@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Nopeasti rasvoittuvat hiukset.
  sinitiiainen@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Mun suurin hiusongelma on hiusten kuivuus.
  nailswonderland2011@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Varsinkin hiusteni latvat näyttää jotenkin elottomilta ja kuivilta. :D
  kiia-89@hotmail.com

  VastaaPoista
 28. Sähköisyys, sähköisyys ja sähköisyys, onneksi talvi on kohta ohi ja homma hivenen helpottaa. :D

  hakusanarakkaus(at)gmail.com

  VastaaPoista
 29. Kyllä se on tuo luonnonkiharan tekemä kuivuus ja pörröisyys, jota en saa millään talttumaan vaikka kuinka yritän :)

  ine_91@msn.com

  VastaaPoista
 30. Minun hiusongelma on kuivahko luonnonkihara. Ja talvisin niin sähköinen!
  Maisa (pienet.suloisuudet@gmail.com)

  VastaaPoista
 31. Ihanan simppeli ulkoasu tuotteilla! Mun suurin hiusongelma on ehdottomasti kuivuus ja pörrööntyminen. Nämä uutuudet voisi siis sopia mun tukalle :)

  S-posti: beauty.highlights.blog@gmail.com

  VastaaPoista
 32. Suurin hiusongelma on varmaan se, että miten saada ohuisiin hiuksiin tuuheutta.

  kirjakettu@suomi24.fi

  VastaaPoista
 33. Vaalennettujen hiusten latvojen kuivuus.

  heli.studiokaira@gmail.com

  VastaaPoista
 34. rasvoittuvahko hiuspohja

  nina.sandberg2@gmail.com

  VastaaPoista
 35. Paksut, mutta karheat ja pörröiset hiukset ilman kunnon hiustenhoitotuotteita.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 36. Erittäin paksut hiukseni kaipaavat silotusta ja kosteutta

  VastaaPoista
 37. Sähköisyys ja latteus :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 38. Rasvoittuvuus ja latvojen hamppuuntuminen :D
  idalotta.s (a) gmail.com

  VastaaPoista
 39. Voiko sanoa kiharat? :D Mä niin haluisin suorat hiukset ja hiukset kärsii jatkuvasta suoristamisesta, eli ongelmana on huonokuntoisuus
  supernatural-93 at hotmail.com

  VastaaPoista
 40. Karheat laineet, joita on vaikea saada sileiksi ja takuttomiksi.

  ameochi (ät) gmail . com

  VastaaPoista
 41. Suurin ongelmani on varmaankin tyven rasvoittuminen ja latvojen kuivuminen!
  hiltunenenni@gmail.com

  VastaaPoista
 42. Käsittelyiden rasittamat hiukset. Kuitenkin valitsen mieluummin käsittelyt, kuin pitäisin hiukset luonnontilassa. Tilanne vaatii hyviä hoitotuotteita :)
  anne.puumala@anvianet.fi

  VastaaPoista
 43. Sähköiset hiukset näin talvisin ovat ongelmani =/. Mukaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 44. Mä tykkään mun lyhyistä hiuksista ja väristä tosi paljon. Joskus pyörre ärsyttää.

  VastaaPoista
 45. Nopeasti rasvoittuvat hiukset!

  minnalai4@gmail.com

  VastaaPoista
 46. Kuivat latvat

  lagexd@hotmail.com

  VastaaPoista
 47. Suurin hiusongelma, hmm. Tällä hetkellä on etuhiusten poiskasvatus juuri ärsyttävässä vaiheessa ja luonnonkiharuus vielä korostaa eripituisia hiuksia. Luonnonkiharat kuivuvat ja pörrööntyvät muutenkin helposti, näistä olisi varmasti iloa pesupäiviin!
  missmxblog@gmail.com

  VastaaPoista
 48. hiukseni ovat heikot ja katkeilevat.
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 49. Ohuet, liukkaat ja sähköiset hiukset :/
  minnal@luukku.com

  VastaaPoista
 50. Pitkä ja paksu tukkani on herkkä takkuuntumaan. onmaailmameilleavoinna@gmail.com

  VastaaPoista
 51. Ainainen hiusongelmani on se, että minulla on aina ollut epätavallinen hennot ja katkeilevat hiukset. Pitkät hiukset on jäänyt vain haaveeksi, vaan on ollut tyytyminen lyhyeen hiusmalliin.
  t.mariah
  mariah-79@suomi24.fi

  VastaaPoista
 52. Minulla on hiusten kanssa oikeastaan kaksi ongelmaa, jotka yhdessä ovat hyvin ärsyttäviä. Hiukseni ovat tosi hennot ja siksi ne sähköistyvät helposti. Lisäksi hiukseni rasvoittuvat, minkä vuoksi pahimmillaan hiukset ovat rasvaisena päätä myöten, mutta kuitenkin niin sähköiset, että latvat nousevat pystyyn :D

  mielenmaisemia@hotmail.fi

  VastaaPoista
 53. Minulla taitaa olla aika samankaltaiset hiukset kuin sulla eli hennot ja kuivat luonnonkiharat. Hiustuotteilta kaipaankin tehokosteutusta sekä silotusta ilman, että hiukset latistuu päätä myöten.

  VastaaPoista
 54. Suurin ongelmani on ehdottomasti kuivien ja hentojen hiusteni katkeilu! kokkonen.heini(at)gmail.com

  VastaaPoista
 55. Luonnonkihara :D (snttu1@gmail.com)

  VastaaPoista
 56. Suurin hiusongelmani on se, että hiukseni ovat niin ohuet.
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 57. Suurin hiusongelmani on helposti rasvoittuvat hiukset :/ Olisipa ihana päästä testaamaan näitä tuotteita :)

  minneanmuruja@gmail.com

  VastaaPoista
 58. Latvoista kuivahkot käsitellyt hiukset ja ärsyttävä kuiva päänahka :/ sweetbitesblogg@gmail.com

  VastaaPoista
 59. Tällä hetkellä hiusten sähköisyys.
  tiiakaroliina91@gmail.com

  VastaaPoista
 60. Iän mukana hiukset alkoivat hiukan kihartumaan ja se taas toi mukanaan takkuongelman. Hiukset on aina takussa - siis heti viiden sekunnin jälkeen, kun luulet saaneesi kaikki selvitettyä. Ärsyttävää!!
  tramp[@]netti.fi

  VastaaPoista
 61. Mun suurin hiusongelma on tuuheuden puute, eli hiukset on tosi lättänät. Talvella mun hiukset ovat myös tosi sähköiset. :D

  emmih96@hotmail.com

  VastaaPoista
 62. Pitkien hiusten kuivat latvat.

  elkkuli@hotmail.com

  VastaaPoista
 63. Kuivat ja käsitellyt latvat, edes hiusöljyt ei meinaa auttaa varsinkaan talviaikaan.

  ennimaria@hotmail.fi

  VastaaPoista
 64. Rasvoittuvat ja ohuet hiukset.
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 65. Nopeasti rasvoittuvat hiukset.
  sinitiiainen@gmail.com

  VastaaPoista
 66. Ehdottomasti huono kunto eli käytännössä kaksihaaraiset.

  minttttuuatgmail.com

  VastaaPoista
 67. Suurin hiusongelmani on aina ollut kuiva hiuslaatu ja siitä johtuva hiusten helppo pörröttyminen.
  Tanja

  lilylatigresse (a) gmail.com

  VastaaPoista
 68. Lättänät ja helposti rasvoittuvat hiukset.
  marja-anneli@luukku.com

  VastaaPoista
 69. Ilmeisesti kosteusköyhyydestä johtuva hiusten leijailu on ärsyttävää, ei voi pitää hiuksia auki :(

  -Tiltu
  tiltu_kultu ( a t ) luukkupistecom

  VastaaPoista
 70. Rutisevan kuivat latvat ja nyt talvella lisäksi sähköisyys :(
  janedoe65@luukku.com

  VastaaPoista
 71. Ehdottomasti kosteuden puute ja kuvat, karheat latvat.
  anette.jelonen(at)koti.fimnet.fi

  VastaaPoista