28.2.2017

Timanttisieni


Kirjoitan hyvin harvoin tuotteista, jotka eivät oikein herätä tunteita suuntaan tai toiseen. Tällä kertaa blogiin pääsi kuitenki meikkisieni, josta en nyt oikein ole varma.

rt_diamond2

Sain Real Techniquesin Bold Metals -sarjan Miracle Diamond Sponge -meikkisienen syksyllä ja myyntiin se on tullut Suomessa tämän vuoden puolella. En käytä mitään meikkisieniä säännöllisesti mutta Beautyblender löytyy aina kaapista niitä päiviä varten, kun haluan tehdä superpeittävällä meikkivoiteella pohjan pitkän kaavan mukaan. Real Techniquesin Miracle Complexion Sponge eli se oranssi, ainakin jo pari vuotta myynnissä ollut bb:n haastaja oli mielestäni oikein kiva ja sen yksi, viistoonleikattu sivu helpottaa paitsi tasaisen pinnan avulla peittävyyden lisäämistä että terävän reunan avulla nenänpielten ja muiden hankalampien alueiden meikkaamisen. Vaikka perinteinen meikkimuna on edelleen suosikkini lähinnä sen materiaalin vuoksi, helpottaa kaikenmoiset kulmat pikkutarkkaa työskentelyä.

rt_diamond3

Pohjameikkituotteiden tarkkaan työstämiseen ajattelinkin tämän marmorikuvioidun, mielenkiintoisen timanttisienen olevan mahtava ratkaisu. Tasaisen pään luvataan levittävän ja buffaavan meikin virheettömän näköiseksi, isommat sivukaistaleet ovat kasvojen isoimmille alueille meikin levittämiseen, pienemmät sivukaistaleet silmien, suun ja kulmaluun alueiden meikkaamiseen ja kapealla kärjellä on tarkoitus peittää ihon pienet virheet. Timantin sivuja voi myös hyödyntää esimerkiksi voidemaisten varjostustuotteiden levittämisessä. Kosteana Miracle Diamond Spongea käytetään luonnollisen, hehkuvan pohjan tekemiseen ja kuivana täyspeittävään pohjaan puuteristen tuotteiden kanssa ja sieni suositellaan vaihdettavaksi uuteen 1-3 kuukauden välein. En heitä Beautyblendereitäkään roskiin kolmen kuukauden välein koska käytän sieniä meikkaamisessa melko harvoin, joten hyvällä puhdistuksella uskoisin tämänkin säilyvän vähän kauemmin. Puutereita en kovasta yrityksestä huolimatta koskaan oppinut levittämään sienellä, en edes baking-tekniikassa, joten ohje täyspeittävän pohjan tekemiseen kuivalla timanttisienellä tuntuu oudolta. Olisi kiva kuulla, jos jollakin on tämä esimerkiksi meikkipuuterin kanssa käytössä!

rt_diamond

Yksi parhaita puolia Beautyblenderissä on sen kananmunamainen, pyöreä muoto, jolla meikkivoiteen voi taputella ja pyöritellä huomaamattomaksi kerrokseksi kasvoille. Vertaan Diamond Spongea väistämättä bb:iin enkä vaan ole päässyt jyvälle tästä kulmikkaasta sienestä. Se vaivaton rullailu ei onnistu, timantin kääntely tuntuu edelleen vähän kömpelöltä ja terävä kärki, jonka odotin olevan aivan mahtava peitevoiteen levittämiseen, joustaa minun makuuni liikaa. Kostean timanttisienen kärki toki helpottaa hankalien alueiden meikkaamista mutta kasteltuna kapea kärki on sen verran lötkö, ettei voimakkaan pigmenttisten peitevoiteiden työstö ihoon onnistu parhaalla mahdollisella tavalla. 

Miracle Diamond Sponge on ihan kiva, toimiva ehkä toisenlaisilla käyttäjillä ja kevyet meikkipohjat minäkin olen saanut sillä iholle tosi nätisti mutta odotukseni olivat turhan korkealla. Sienen hinta on Suomessa noin 16,90€. 

Kuka muu on jo kokeillut tätä? Täyttikö odotukset ja onko käyttövinkkejä, joiden avulla minäkin voisin tykästyä tähän vähän enemmän?


Tuote saatu blogin kautta

7 kommenttia:

 1. Mä kanssa katsoin, että tän terävä kärki näyttää omaan makuuni liian lurpalta. Pitäisi varmaan kokeilla Ecotoolsin uusinta, siinä on kanssa kulmikkuutta.

  VastaaPoista
 2. Njoo, mullakaan tää ei oikein herättänyt suuria intohimoja. Koen sienen vähän kookkaaksi ja kömpelöksi ja alkutestailun jälkeen se on jäänyt käyttöä vaille.

  VastaaPoista
 3. Mä en oikein kanssa tykännyt tästä. Ainoa tapa, millä sain tän toimimaan meikkivoiteen kanssa, oli vetäminen ihon pinnalla! Muuten jäi noista kulmista ikäviä viivoja meikkipohjaan.

  VastaaPoista
 4. Tämä ei herättänyt mussa sen suurempaa innostusta, niin jätin hankkimatta :) Olen samanlainen bb:n käyttäjä kuin sinä, löytyy meikkilaatikosta silloin tällöin käytettäväksi. Vannon meikkisiveltimen nimeen :)

  VastaaPoista
 5. Itsekin olen meikkisienen testannut ja siitä postannutkin; https://blingershimmer.blogspot.fi/2016/11/timanttisieni.html
  Itseasiassa sieni on tällä hetkellä käytössäni (eli en tuota 1-3kk kiertoa noudata, toisaalta käytin välillä myös BeautyBlenderiä..), olen tykännyt tuosta kun käsi on tuohon malliin ja levitystapaan tottunut :)

  VastaaPoista
 6. Mietinki itseasiassa eilen et tästä sienestä on kirjotettu yllättävän vähän! Ei tainnukkaa olla nii iso hitti :)

  VastaaPoista
 7. Mulla tää ei herättänyt (eikä herätä vieläkään) mitään suurta innostusta. Jotenkin vaikuttaa kosteana liian isolta ja vähän kömpelöltä. Tykkään RT:n just siitä oranssista sienestä :))

  VastaaPoista