23.10.2016

Meniskö messuille?


Huomenta, aamuvirkut! Messupostausta nyt pukkaa peräkkäin mutta koska I love me -messut ovat vielä käynnissä ja itse vietin sielä eilen koko päivän, haluan hätistellä viimeisetkin jahkailijat tänään messuilemaan. Ovet ovat tänään sunnuntaina auki klo 10-18  ja ihmeteltävää riitti ainakin itselleni ihan koko päiväksi.
 Jotta messuista saa kaiken irti, suosittelen olemaan järjestelmällinen ja suunnittelemaan alueiden sekä osastojen kiertämistapaa etukäteen päättömän säntäilyn sijaan. Kartan alueista näet täältä, osastojen koodit sekä tapahtumat messuoppaasta, joka kannattaa myös napata käteen paikan päällä heti sisäänkäynnin jälkeen.

Suosittelen ottamaan mukaan myös kärsivällisyyttä. Heti ovesta messariin astuessa hengität syvään, hyväksyt sen seikan, että seikkailemassa on ihan vaan muutama muukin.. ja suuntaat zen-tilassa seiskahalliin, jossa pääsee tutustumaan joogaan!
 Jonottamista varten treenattujen hermojen lisäksi messuille kannattaa ottaa mukaan mukavat vaatteet (ja kengät!), hyödyntää narikka ja heittää helposti kannettavaan laukkuun (crossbodyt on pop) mukaan juotavaa ja evästä. Niin ja jos ne eväät jäivät, löytyy Luonnollisesti-puolelta vaikka minkänlaisia maistiaisia, joilla ehkäistä pahinta nälkäkiukkua... 

Monilta osastoilta löytyy oikein osaavia kauneudenhoitoalan ammattilaisia, joten kannattaa kysellä rohkeasti ja imeä itseensä tuotetietoa! Juttelin useamman maahantuojan sekä edustajan kanssa, jotka olivat positiivisesti yllättyneitä kävijöiden kosmetiikkakiinnostuksesta. Kuluttajat ovat yhä tiedostavampia ja tuotteiden raaka-aineista osataan kysellä paljon.
Esittelin jo vip-bloggaajana etukäteen saamani tuotekassin mutta kiinnostaisiko nähdä myös mitä itse messuilta tarttui mukaani? Tänä vuonna kosmetiikkaa tuntui olevan aavistuksen vähemmän suhteessa muihin messujen alueisiin verrattuna viime vuosiin - vai kuvittelenko vain? Superfoodit sun muut hyvinvoinnin puolen tuotteet olivat hyvin edustettuina!

Oletko jo käynyt I love me -messuilla ja mitä tarttui mukaan? 

6 kommenttia:

 1. Itse kun en ymmärrä esim. meikeistä juurikaan mitään, ei messujen missaaminen harmita ihan NIIIIIIIN paljon, mutta olisihan siellä ollut kiva päästä piipahtamaan. Edellisestä kerrasta kun nyt on pari vuotta aikaa. Mutta jännä tuo Models Own! Se olisi kyllä ollut erityisen kiva päästä tsekkaamaan livenä :)

  VastaaPoista
 2. Mietin ihan samaa kosmetiikan osalta, että mielestäni siellä oli jotenkin heikompi tarjotna kuin ennen! Ti aistten aika kultaa muistot, kun ihan ensimmäisellä kerralla oli niin innoissaan menossa ja nyt muutama vuosi myöhemmin se alkaa olla peruskauraa jo.

  Täällä omia I love me -messumietteitä: http://curubafruit.blogspot.fi/2016/10/i-love-me-2016.html

  VastaaPoista
 3. Sama fiilis jäi mullekin, että oliko kosmetiikkaa vähemmän? Jotenkin tuli tunne, että alue tuli kierrettyä hiukan nopeammin.

  VastaaPoista
 4. Joo, mullekin tuli tänä vuonna olo, että olin valmiina nopeammin! :D Mutta kotona tajusin, että suunnitelmasta huolimatta olin kuitenkin unohtanut kaksi osastoa. No, mutta tyytyväinen olin silti messujen antiin. Nyt on kyllä niin puhkipoikki olo... Oli ihanaa nähdä suakin nopeasti eilen!

  VastaaPoista
 5. Sain bloggaaja-passin messuille, mutta olin ehkä vähän pettynyt meikkien osalta tarjontaan. Olen niin meikkipää että olisin toivonut enemmän merkkejä, vaikka vähän yleisempien uutuuksia ja -muodonmuutoksia nähtäville. Tuli kierrettyä kosmetiikan messualue ympäri ja ihmeteltyä, kun kaikkea muuta tuntui riittävän. Lähdin sen osalta aika tyhjin käsin kotiin, mutta superfoodeja tuli ostettua sitäkin enemmän!

  xx Laura | Laurantaina Beauty Blog

  VastaaPoista
 6. heitin sua uudella haasteella! :-) > http://tthekidult.blogspot.fi/2016/10/meollaanindiedays.html

  VastaaPoista