25.9.2016

Jumissa


Tiedättekö sen tunteen, kun jonnekin on menemättä tai jotakin asiaa tekemättä kauan ja kynnys siihen uudelleen ryhtymiseen nousee koko ajan? Minulla on tällä hetkellä bloggaamisen ja oikeastaan kaiken kirjoittamisen kanssa tuo tilanne. Tietokonetta ei ole tehnyt mieli avata moneen päivään ja Bloggerin avaaminen ahdistaa yhtä paljon kuin keskeneräisten esseiden tuijottaminen.

Kuluneella viikolla kosmetiikkakaan ei innostanut niin paljon, että olisin ottanut testiin mitään uutta tai etsinyt tapani mukaan infoa uutuuksista. Nyt olen bloggaajana jumissa! Luentojen jälkeen olen käynyt kotona syömässä ja lähtenyt uudelleen yliopistolle tanssi-, jooga- tai milloin minkäkin tunnin takia. Kun olen tullut kotiin ja nähnyt peilistä punaisen naaman ja takkuiset hiukset, ei ole edes tehnyt mieli ajatella meikkejä. On suorastaan naurattanut ajatus, että jakaisin jotain meikkivinkkejä!

oldfaves
NYX Powder Blush Taupe, The Balm Mary-Lou Manizer, Rimmel Stay Matter Pressed Powder, Clarins Colour Accents Face & Blush Powder, Urban Decay Naked Palette, Make Up Store Blush Must Have, Etude House Drawing Eye Brow, Maybelline Color Tattoo On and On Bronze, MAC Lipstick Hue, MAC Pro Longwear Concealer, Lumene CC Meikkivoide
Mietin innostustani kosmetiikkaan ja noukin jemmoistani tuotteita, joihin olen ihastunut pitkä aika sitten. Uutuuksia tulee kauppoihin hurjaa tahtia ja karsin omistamaani kosmetiikkaa jatkuvasti surutta. Laatikoista kuitenkin löytyy vanhoja suosikkeja, jotka valitessani meikkiin tiedän sen onnistuvan. Hain innostusta uudelleen meikkienkin tekoon palaamalla hetkeksi näihin vanhoihin luottotuotteisiin, joista muutamaa olen ostanut aina lisää heti edellisen loputtua.

Tutut ja turvalliset luottotuotteet muistuttavat, miksi jaksan paeta arkea tähän ihanaan kosmetiikka- ja blogimaailmaan! Testaus- sekä postausjonossa on vaikka mitä ihanaa, joista saattaa taas lyötyä uusia luottotuotteita. Välillä ehkä pitää vähän väsähtää tuotetulvaan, että asiasta jaksaa innostua uudelleen. Asia, jonka tiedän saavan minut viimeistään taas innostumaan ihan täysillä kauneuden- ja terveydenhoidosta, on kuukauden päästä pidettävät I Love Me -messut, joissa olen mukana VIP-bloggaajana - en malta odottaa! Messuista tulen kirjoittelemaan blogiin varmasti jo ennen niiden alkamista. Ensi viikolla ajattelin kertoa mietteitäni muutamasta uudesta meikkivoiteesta. Postaustoiveita saa toki esittää; varsinkin nyt kun etsin taas uutta intoa kirjoittamiseen, otan niitä ilolla vastaan ♥

2 kommenttia:

  1. No hei, ainahan on täysin ok lepäillä ja palailla niihin tuotteisiin, mitkä innostavat. <3 Myöhemmin sitten isommalla innolla testaamaan uutuuksia (muutenkin niitä tulee syksyllä hengästyttävää tahtia.)

    VastaaPoista
  2. Saako noita maybellinen color tattoo:ita enää mistään?

    VastaaPoista