27.9.2016

GOSH Foundation Plus+


Minulla on tällä hetkellä useampikin meikkivoide testausvaiheessa tai sitä odottamassa. Ihan vaivihkaa Sokoksen valikoimaan ilmestynyt GOSH Foundation Plus+ -meikkivoide oli lupaustensa sekä edullisen hintansa kanssa niin kiinnostava tapaus, että se kiilasi ekaksi!

gosh_foundationplus4

Tämän ilmestymisestä kauppoihin en olisi tiennyt ollenkaan ilman JessBeautician-kanavan Jessicaa (joka muuten käyttää nykyään vain vegaanisia tuotteita, kannattaa tutustua!).

gosh_foundationplus6

Pakkaus tuo vähän mieleen Cover FX:n Custom Cover Dropsit mutta siihen ne yhtäläisyydet taitavatkin jäädä. Kevyessä, 30 ml sisältävässä pullossa on nokka, mikä antaa olettaa voiteen olevan hyvin nestemäistä. Foundation Plus+ lupaa antaa luonnollisen, peittävän ja koko päivän kestävän lopputuloksen kevyellä ja helposti levittyvällä koostumuksella. Tuote lupaa toimia meikkivoiteen lisäksi myös peitevoiteena.

gosh_foundationplus3

Koostumus yllätti minut täysin! Tämäntyylisissä pulloissa olevat voiteet ovat tavallisesti hyvin nestemäisiä GOSH:n voiteen ollessa paksuhkoa ja voidemaista - rehellisesti sanottuna tässä pakkauksessa ei mielestäni ole mitään järkeä. Vaikka pullo on vielä lähes täysi, sitä saa ensin ravistella ylösalaisin ja sitten puristella saadaakseen meikkivoidetta ulos. Voin vaan kuvitella, millaista taistelua viimeisten millien saaminen pullosta tulee olemaan.

gosh_foundationplus5

Valitsin tietenkin voiteesta vaaleimman sävyn 002 Ivory, joka on ilokseni keltapohjainen! Yllä olevasta kuvasta koostumuksen näkee melko hyvin; voide on jämäkkää ja sopisi paljon paremmin esimerkiksi tuubiin kuin tuohon turhaan nokkapulloon.

gosh_foundationplus2

Täyteläinen voide on tuntunut helpoimmalta levittää kasvoille sormin vaikka normaalisti vannon siveltimien nimeen. Ihon lämpö auttaa voidetta sulautumaan ihoon, pinta jää yllättävän kuulaaksi ja lopputulos tosiaan näyttää luonnolliselta vaikka peittävyys on hyvä. En kuitenkaan sanoisi täyspeittäväksi!

gosh_foundationplus1

Minulla on herkkä sekaiho, joka usein talvella kuivuu. Koskaan ei ole ollut mitenkään kovin rasvoittuva, joten tämän voiteen käyttäytyminen kasvoillani hieman ihmetytti. Levityksen jälkeen olen puuteroinut kasvoni normaaliin tapaan käyttäen esimerkiksi MAC Select Sheer tai Rimmel Stay Matte -kivipuuteria sekä Face Stockholmin irtopuuteria. Jo pari tuntia meikkaamisen jälkeen kasvot ovat kiillelleet ja kaivanneet joko blotting-paperia tai uutta puuterointia! Tämän tehtyäni meikki onkin sitten kestänyt iltaan asti hyvänä. 

Luulen, että tulen pitämään tästä meikkivoiteesta enemmän talvella kun ihoni hyvin todennäköisesti on kuivempi - jos siinä vaiheessa en ole menettänyt hermojani voidetta pullosta puristellessani. Suosittelen tätä meikkivoidetta siis kuivaihoisille, jotka kaipaavat hyvää peittävyyttä ja kerrostettavuutta meikkivoiteeltaan. Hinta taisi Sokoksella vähän päälle kympin.

Ovatko GOSH:n meikit teille tuttuja? Entä mikä pakkausmuoto meikkivoiteessa miellyttää eniten?

2 kommenttia:

  1. Gosh on jäänyt mulle aika vieraaksi ja jostain syystä se ei herätä mielenkiintoa. Jokin rajauskynä tosin taitaa löytyä.
    Tykkään eniten peittävistä, mutta suht ohuista meikkivoiteista. Meikkivoide pitää ehdottomasti olla pumppupullossa. Avonaiset pullot ilman mitään annostelusysteemiä on ihan vihon viimeisiä.

    VastaaPoista
  2. Mulla on Goshin vedenkestäviä eye linereita, ne kestävät kuin tauti. Myös huulipunat ovat hyviä. :)

    VastaaPoista