20.6.2016

Living Proof ja ihan uusi hiustenpesukokemus


Muutkin kuin Frendejä katsoneet muistavat ehkä ysärin hittikampauksen eli Rachel-hiukset. Jennifer Anistonin kerroksittain leikatut hiukset tulivat suorastaan käsitteeksi ja siitä lähtien aika moni on ihastellut Jenniferin hiuksia. Kun hiustuotebrändin osaomistajana ja puolestapuhujana on itse Aniston, sen vaan on oltava mahtava!

Living Proof on kampaamosarja, joka halusi tuoda markkinoille uudenlaisia raaka-aineita sisältäviä, tehokkaita hiustenhoituotteita. Lähes kaikkien markkinoilla olevien tuotteiden hoitavuus perustui öljyihin tai silikoneihin - Living Proofin tuotteet eivät sisällä näiden lisäksi myöskään sulfaatteja. Tuotteet sopivat myös värjätyille ja kemiallisesti käsitellyille hiuksille ja niiden luvataan parantavan säännöllisesti käytettynä hiusten kuntoa. Brändi markkinoi itseään itsevarmasti: We are the science. You are the Living Proof. 

livingproof8

Tuotteisiin on kehitetty kaksi uudenlaista molekyyliä; OFPMA hylkii likaa ja kosteutta, hoitaa tehden hiukset kiiltäviksi ja luo jokaisen hiuksen ympärille painottoman suojan, PBAE taas saa hiuksen käyttäytymään paksumman hiuksen tavoin tuoden ohuisiin hiuksiin tuuheutta mutta jättää ne liikkuviksi ja pehmeiksi. Merkiltä löytyy erilaisille hiuslaaduille suunnattuja tuotteita, minä testasin Curl-sarjasta kolme tuotetta sekä Frizz- ja Perfect Hair Day -sarjoista kummastakin kaksi tuotetta. Tykästyn harvoin kaikkiin yhdeltä merkiltä kokeilemiini tuotteisiin, tällä kertaa kävi oikeasti niin!

livingproof6

Luonnonkiharille ja taipuisille hiuksille suunnattu Curl-sarja on käsittääkseni merkiltä ainut, josta ei löydy näitä merkin kehittelemiä OFPMA- tai PBAE-molekyylejä. Tuotteet ovat hellävaraisia, hoitavia ja usein karheaa luonnonkiharaa silottavia. Kun shampoo ja hoitoaine olivat minulla ensimmäisen kerran käytössä, tihrustin hölmönä tuotetekstejä luultuani laittaneeni shampoon sijaan ensin päähän hoitoaineen. Curl Conditioning Wash on koostumukseltaan hoitoainemainen ja vaahtoamaton, tämän käyttäminen tuntui aluksi tosi omituiselta! Kuiva luonnonkiharani rakastui tähän ja oli suorastaan hämmentävää käyttää shampoota, joka selvitti helposti takkuuntuvat hiukset jo ennen hoitoaineen käyttöä. Shampoo pesee hyvin hellävaraisesti; jos olen venyttänyt pesuväliä, teen tuplapesun.

Hoitoaineen koostumus oli aivan yhtä hämmentävä. Curl Detangling Rinse on vedessä aktivoituva, geelimäinen hoito, joka levitetään pesun jälkeen latvoihin keskittyen. Hiukset "harjataan" sormin selviksi ja huuhdellaan. Tuntuu kuin hiuksiin laittaisi miedon hedelmäntuoksuista suihkugeeliä, joka yhtäkkiä silottaa hiukset täydellisesti! Näiden jäljeltä hiukset jäävät todella pehmeiksi ja sileiksi eikä takuista ole tietoakaan. Jos pulloja ei lukisi, näitä käyttäisi vaistomaisesti väärässä järjestyksessä. Aivan uudenlainen pesukokemus ja olen vakuuttunut! Testissä minulla on ollut sarjasta myös kuiviin hiuksiin käytettävä, jätettävä hoitoaine Curl Leave-In Conditioner. Olen käyttänyt tätä (aluksi vahingossa) myös heti pesun jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin. Kätevässä pumppupullossa tuleva hoitoaine palauttaa kosteustasapainon kuivaan, kiharaan hiukseen sekä vahvistaa ja helpottaa käsiteltävyyttä. Tämä tuo kaivattua lisähoitoa karheisiin hiuksiini! Shampoon ja hoitoaineen pakkauskoko on 340ml ja jätettävän hoitoaineen 236 ml, suositushinta 26,00 € / kpl.

livingproof9

Kiharasarjan lisäksi olen testannut Frizz-sarjan shampoon sekä hoitoaineen, jotka sopivat kaikille helposti pörrööntyville hiuksille. Sarjan tuotteista löytyy likaa ja kosteutta hylkivä, hiusta suojaava OFPMA-molekyyli. Frizz Shampoo on sulfaatiton mutta yllättäen runsaasti vaahtoava! Monet sulfaatittomat shampoothan ovat heikosti jos lainkaan vaahtoavia. Shampoo pesee hellävaraisesti mutta on selvästi pesevämpi kuin Curl-sarjan shampoo. Tämän sarjan tuoksu ei miellytä minua ihan yhtä paljon kuin edellisen, näissä tuoksu ei ole yhtä pehmeän hedelmäinen vaan niissä erottaa jotain.. sitruksista? Tuoksu ei ole kuitenkaan minua lainkaan häiritsevä eikä se tunnu edes jäävän hiuksiin pesun jälkeen.

Frizz Conditioner on hiukset ihastuttavan sileiksi jättävä hoitoaine. Sarjan tuotteet toimivat mielestäni loistavasti yhdessä; pehmeästi pesevän shampoon jälkeen käytettävää hoitoainetta ei tarvitse pitää kuin hetki hiuksissa ja huuhdellessa hiukset tuntuvat jo älyttömän pehmeiltä ja sileiltä. Sarja lupaa suojata hiusta pörrööntymiseltä ja ne pääsivätkin hyvään testiin kun kävelin kosteassa säässä kotiin pestyäni aamulla hiukseni näillä. Luonnonkiharani alkaa toki taipua itsepäisesti kiharalle kostealla säällä mutta hämmentävästi lammasefektiä ei näkynyt vaikka kipitin sisälle joutuen hetkeksi pieneen tihkusateeseenkin! Hiukset siis taipuivat mutta eivät menneet pörröisiksi, vaikuttavaa! Shampoon ja hoitoaineen pakkauskoko on 236 ml ja suositushinta 24,50 € / kpl.

Näistä kahdesta sarjasta suosittelisin valitsemaan shampoon ja hoitoaineen Curl-sarjasta jos hiukset ovat hyvin kuivat ja kihara lempeää hoitoa vaativaa eivätkä hiukset rasvoitu kovin nopeasti. Myös herkkä hiuspohja voi todella tykästyä näihin! Frizz-sarjaa taas suosittelen niille, joiden hiusten suurin ongelma on tottelematon pörrö ja ehkäpä käsittelyistä johtuva kuivuus. Nämäkin ovat hiukselle hellävaraisia mutta pesu astetta tehokkaampi. Koostumukset ovat Frizz-sarjan shampoossa ja hoitoaineessa perinteisiä shampoolle ja hoitsikalle; shampoo vaahtoaa ja hoitoaine on koostumukseltaan aavistuksen paksumpaa.

livingproof7

Living Proofilta testaamani kaksi muotoilutuotetta näkyivätkin jo huhtikuun lemppareissani. Nämä otin samantien testiin ne käsiin saatuani ja ihastuin. Perfect Hair Day Dry Shampoo on uusi suosikkikuivashampooni. Hiukset jäävät oikeasti puhtaantuntuisiksi ja -näköisiksi, suihke on hyvin hienojakoista eikä hiuspohjaan jää mitään inhaa, tahmeaa tunnetta. Kuivashampoo suihkutetaan hiuksiin osioittan noin 25 cm:n etäisyydeltä, annetaan vaikuttaa puolisen minuuttia ja hierotaan sormin tai harjalla pois. Mahtava tuote esimerkiksi paljon treenaavalle, olen monesti freesannut kampauksen tällä jumpan jälkeen kun en ole viitsinyt rasittaa kuivaa hiusta jatkuvalla pesemisellä. Tuoksussa ei ole mitään hyökkäävää vaan se on melko puhdas ja neutraali, mutta tuoksu leviää vahvahkoksi tuoksupilveksi, jota hipsin suihkuttelun jäljeen karkuun. Teen tämän tosin kaikkien kuivashampoiden (ja muiden suihkutettavien hiustuotteiden) kanssa.

Perfect Hair Day -sarjaan kuuluu myös monen brittibloggaajan ylistämä 5-in-1 Styling Treatment, joka on vähän kaikkea tekevä viimeistely- ja hoitotuote. Se lupaa silottaa, vahvistaa, tuuheuttaa, hoitaa sekä antaa kiiltoa ja kuten viime kuun alussa sanoin, minun on oikeasti vaikea kuvailla mitä tämä hiuksilleni tekee, ne vaan tuntuvat yksinkertaisesti paremmilta tämän käytön jälkeen. Levitän paksuhkoa voidetta pyyhekuivattuihin hiuksiin, koko hiusten pituudelle. Kun hiukset ovat kuivat, ne tuntuvat vahvemmilta ja sileämmiltä olematta kuitenkaan raskaantuntuiset. Oikea monitoimituote! Suosittelen etenkin kaltaisilleni laiskoille hiustenlaittajille. Tuoksu on mieto ja hedelmäinen. Tästä tuotteesta muuten löytyy molemmat, merkin kehittämät molekyylit OFPMA sekä PBAE. Perfect Hair Day kuivashampoon pakkauskoko on 198 ml ja suositushinta 24,50€, 5-in-1 -muotoiluvoiteen pakkauskoko on 118 ml ja suositushinta 26,00 €. 

Living Proofin tuotepakkaukset ovat mukavan simppeleitä ja tyylikkäitä ja sarja on uusilla, itse kehittämillään ainesosilla kivaa vaihtelua hiustenhoitotuotteiden saralla. Suosittelen lämpimästi tutustumaan, minun hankalat, luonnonkiharat hiukseni ihastuivat ♥ 
Tuotteet ovat saatavilla Living Proof -tuotteita jälleenmyyvissä kampaamoissa. 
Maahantuojan, Framedan kotisivut ja lisätietoa tuotevalikoimasta täällä, Living Proof Finland -Facebook-sivut täällä.
Kuka muu on jo kokeillut - tai aikoo kokeilla?

Postauksen tuotteet saatu blogin kautta

1 kommentti:

  1. Nämä ovat loistavia tuotteita ja olen ihastunut siihen yönaamioon :)

    VastaaPoista